http://aaxou.blogspot.gr

http://aaxou.blogspot.gr-ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ...ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΛ. ΧΟΥΛΙΑΡΑ...Μέσα σε ένα σύγχρονο και συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον ο δάσκαλος σήμερα καλείται να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις και προκλήσεις της εποχής. Μέσα σ΄αυτές είναι και ο νέος ψηφιακός κόσμος που μας αγκαλιάζει όλους . Στο καινούριο αυτό περιβάλλον θέλοντας να ανταποκριθώ στις νέες προοπτικές που ανοίγει η τεχνολογία, επιχειρώ μέσα από τον ιστότοπο αυτό να προβάλλω τη δική μου ταυτότητα, να δώσω το δικό μου στίγμα πιστεύοντας πως οι φωνές μας , οι φωνές των παιδιών μας είναι αυτές που μπορούν να υποσχεθούν έναν καλύτερο και γεμάτο αισιοδοξία κόσμο. Με τιμή ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛ. ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ..ΔΑΣΚΑΛΟΣ ...Η παιδεία είναι πανηγύρι της ψυχής, γιατί σ' αυτήν υπάρχουν πολλά θεάματα και ακούσματα της ψυχής...Σωκράτης...Αθηναίος φιλόσοφος.. .

ΠΡΟΣΦΑΤΑ...1

ΠΡΟΣΦΑΤΑ...2

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

ΕΥΧΕΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ 186 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ


ΑΣΤΕΡΙΑ   ΤΙ  ΘΑ  ΛΕΓΑΤΕ   ΓΙΑ   ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ  ΕΠΙΣΚΕΨΗ  !!!!!

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Ναυπακτίας για τον εορτασμό των 186 χρόνων από την απελευθέρωση της Ναυπάκτου, ξεκινά από τη Μεγάλη Τρίτη 7-4-2015 η έκθεση «Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας» του Κώστα Κοτσανά στο Φετιχιέ Τζαμί.
Περιλαμβάνει μια μοναδική συλλογή εκθεμάτων του μουσείου αρχαίας Ελληνικής τεχνολογίας, που καλύπτουν την περίοδο από το 2000 π.Χ. μέχρι το τέλος του αρχαίου ελληνικού κόσμου.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Μαϊου και θα είναι ανοικτή από Δευτέρα – Παρασκευή ώρες 09.00΄έως 13.00΄.

Στο αρχοντικό Μπότσαρη η Έκθεση «Απελευθέρωση της Ναυπάκτου», με έργα του Νίκου Μακρυγιάννη, όπλα και αντικείμενα απογόνων Σουλιωτών αγωνιστών της Ναυπάκτου και χρωμολιθογραφίες των πλοίων του αγώνα από το Ναυτικό Μουσείο Γαλαξειδίου.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Απριλίου.
Στη συνέχεια στην Αίθουσα του Κεντρικού Δημαρχείου εγκαινιάζεται ώρα 18:45 η Φιλοτελική Έκθεση με θέμα «Εθνική Παλιγγενεσία & Απελευθέρωση της Ναυπάκτου», σε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ. Συμμετέχουν οι Φιλοτελιστές Φώτης Μόσχος και Διονύσης Μπράβος. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Απριλίου.