http://aaxou.blogspot.gr

http://aaxou.blogspot.gr-ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ...ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΛ. ΧΟΥΛΙΑΡΑ...Μέσα σε ένα σύγχρονο και συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον ο δάσκαλος σήμερα καλείται να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις και προκλήσεις της εποχής. Μέσα σ΄αυτές είναι και ο νέος ψηφιακός κόσμος που μας αγκαλιάζει όλους . Στο καινούριο αυτό περιβάλλον θέλοντας να ανταποκριθώ στις νέες προοπτικές που ανοίγει η τεχνολογία, επιχειρώ μέσα από τον ιστότοπο αυτό να προβάλλω τη δική μου ταυτότητα, να δώσω το δικό μου στίγμα πιστεύοντας πως οι φωνές μας , οι φωνές των παιδιών μας είναι αυτές που μπορούν να υποσχεθούν έναν καλύτερο και γεμάτο αισιοδοξία κόσμο. Με τιμή ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛ. ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ..ΔΑΣΚΑΛΟΣ ...Η παιδεία είναι πανηγύρι της ψυχής, γιατί σ' αυτήν υπάρχουν πολλά θεάματα και ακούσματα της ψυχής...Σωκράτης...Αθηναίος φιλόσοφος.. .

ΠΡΟΣΦΑΤΑ...1

ΠΡΟΣΦΑΤΑ...2

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Εσείς μπορείτε να τα καταφέρετε;

Παρουσιαστής του γνωστού τηλεοπτικού show που ντροπιάζει αρκετούς ενήλικες, «Are You Smarter Than a Fifth Grader?«, είναι ο Jeff Foxworthy. Αυτός ο γρίφος με το πάρκινγκ όμως, πραγματικά έκανε τους καλεσμένους να θέλουν ανοίξει η γη να τους καταπιεί όταν είδαν με πόση ευκολία το έλυσαν οι 6χρονοι αντίπαλοί τους!
Σύμφωνα με την Centauro ο γρίφος ξεκίνησε από το Χονγκ Κονγκ, σε ένα σχολικό εγχειρίδιο μαθητών πρώτης δημοτικού, οι οποίοι έχουν στη διάθεσή τους μόλις 20 δευτερόλεπτα για να τον λύσουν!
Εσείς μπορείτε να τα καταφέρετε;
Στην πραγματικότητα, η λύση είναι πάρα πολύ απλή: Το αυτοκίνητο είναι παρκαρισμένο στη θέση με αριθμό 87, απλά εμείς βλέπουμε την εικόνα ανάποδα!

 πηγη http://www.ingossip.gr/paraxena/32592-paidia-tes-protes-demotikoy-elysan-ayto-to-problema-sta-prota-20-deyterolepta-esy-mporeis?ref=yfp#sthash.VYwT2zLV.dpuf