http://aaxou.blogspot.gr

http://aaxou.blogspot.gr-ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ...ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΛ. ΧΟΥΛΙΑΡΑ...Μέσα σε ένα σύγχρονο και συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον ο δάσκαλος σήμερα καλείται να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις και προκλήσεις της εποχής. Μέσα σ΄αυτές είναι και ο νέος ψηφιακός κόσμος που μας αγκαλιάζει όλους . Στο καινούριο αυτό περιβάλλον θέλοντας να ανταποκριθώ στις νέες προοπτικές που ανοίγει η τεχνολογία, επιχειρώ μέσα από τον ιστότοπο αυτό να προβάλλω τη δική μου ταυτότητα, να δώσω το δικό μου στίγμα πιστεύοντας πως οι φωνές μας , οι φωνές των παιδιών μας είναι αυτές που μπορούν να υποσχεθούν έναν καλύτερο και γεμάτο αισιοδοξία κόσμο. Με τιμή ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛ. ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ..ΔΑΣΚΑΛΟΣ ...Η παιδεία είναι πανηγύρι της ψυχής, γιατί σ' αυτήν υπάρχουν πολλά θεάματα και ακούσματα της ψυχής...Σωκράτης...Αθηναίος φιλόσοφος.. .

ΠΡΟΣΦΑΤΑ...1

ΠΡΟΣΦΑΤΑ...2

Κυριακή, 9 Αυγούστου 2015

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΕΙΝΑΙ ...ΜΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΑ

Το Tripadvisor δημοσίευσε τη λίστα με τις 10 καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα για το 2015....

όπως τις ανέδειξαν οι αναγνώστες του ταξιδιωτικού site μετά από ψηφοφορία. Στην πρώτη θέση βρίσκεται το παραδεισένιο Ελαφονήσι των Χανίων και στην τρίτη θέση η εξωτική λιμνοθάλασσα του Μπάλου.

Την δεύτερη θέση καταλαμβάνει η παραλία Εγκρεμνοί στην Λευκάδα, την τέταρτη ο κόλπος Αγ. Παύλου στην Λίνδο, την πέμπτη το ναυάγιο στην Ζάκυνθο και ακολουθούν το Σαρακίνικο της Μήλου, ο Μύρτος στην Κεφαλονιά, η Παλαιοκαστρίτσα, το Φαληράκι και ο Αγ. Προκόπιος.

Δείτε τα σχόλια των χρηστών του tripadvisor:

1. Ελαφονήσι, Χανιά - Σχόλιο χρήστη: “Παράδεισος”
“Η θάλασσα ήταν γαλήνια και όμορφη. Τα χρώματα είναι έντονα: γαλάζια νερά, ροζ άμμος. Παράδεισος.” Έχει ενταχθεί στις προστατευόμενες περιοχές Natura, καθώς είναι γεμάτο αμμοθίνες με κρινάκια της άμμου και κέδρους. Επίσης, εδώ φωλιάζουν οι απειλούμενες χελώνες careta careta και πολλά είδη σπάνιων ζώων.

3. Λιμνοθάλασσα του Μπάλου, Χανιά - Σχόλιο χρήστη: “Ο παράδεισος υπάρχει και είναι στη Κίσαμο”
” Είναι μια ρηχή αμμουδερή παραλία που σχηματίζεται ανάμεσα στο Ακρωτήριο της Γραμβούσας και το μικρότερο ακρωτήριο Τηγάνι. Ο Μπάλος αποτελεί σίγουρα την πιο πολυφωτογραφημένη παραλία της Κρήτης, ένα πολύ αγαπημένο θέμα όλων των τουριστικών οδηγών της Ελλάδας.

Πηγή: Χανιώτικα Νέα Βουτιά από ψηλά στα καταπράσινα διάφανα νερά της Σάρτης Χαλκιδικής

Σαν την Χαλκιδική δεν έχει... Δείτε την παραλία της Σάρτης από ψηλά, μιας από τις 10 καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα για το 2004-2005.
Το βίντεο είναι της ομάδας Fly in greece και είναι πραγματικά εντυπωσιακό.
Δείτε παρακάτω και ένα παλιότερο βίντεο της ίδιας ομάδας για την Σάρτη.