http://aaxou.blogspot.gr

http://aaxou.blogspot.gr-ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ...ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΛ. ΧΟΥΛΙΑΡΑ...Μέσα σε ένα σύγχρονο και συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον ο δάσκαλος σήμερα καλείται να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις και προκλήσεις της εποχής. Μέσα σ΄αυτές είναι και ο νέος ψηφιακός κόσμος που μας αγκαλιάζει όλους . Στο καινούριο αυτό περιβάλλον θέλοντας να ανταποκριθώ στις νέες προοπτικές που ανοίγει η τεχνολογία, επιχειρώ μέσα από τον ιστότοπο αυτό να προβάλλω τη δική μου ταυτότητα, να δώσω το δικό μου στίγμα πιστεύοντας πως οι φωνές μας , οι φωνές των παιδιών μας είναι αυτές που μπορούν να υποσχεθούν έναν καλύτερο και γεμάτο αισιοδοξία κόσμο. Με τιμή ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛ. ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ..ΔΑΣΚΑΛΟΣ ...Η παιδεία είναι πανηγύρι της ψυχής, γιατί σ' αυτήν υπάρχουν πολλά θεάματα και ακούσματα της ψυχής...Σωκράτης...Αθηναίος φιλόσοφος.. .

ΠΡΟΣΦΑΤΑ...1

ΠΡΟΣΦΑΤΑ...2

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Το ΔΗΠΕΘΕ ΠΑΤΡΑΣ παρουσιάζει την παιδική παράσταση "Μόμο: Μια ιστορία για το χρόνο"



Την Μόμο: Μία ιστορία για το χρόνο του Μίχαελ Έντε, παρουσιάζει στην Παιδική του Σκηνή το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Πάτρας, καθημερινά για τα σχολεία της πόλης και κάθε Κυριακή στις 11 το πρωί, στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων, για μικρούς και μεγάλους.



Το έργο που έχει ενθουσιάσει τους μικρούς αλλά και μεγαλύτερους θεατές, θα παίζεται για το κοινό , μέχρι και την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016.
Η ιστορία:
Η Μόμο το παιδί με τη μεγάλη φαντασία και το σπουδαίο χάρισμα να ακούει, καταφεύγει στα ερείπια ενός αρχαίου θεάτρου μιας μικρής πόλης, με καλούς και αυθεντικούς ανθρώπους, οι οποίοι δίνουν αξία στα μικρά, σημαντικά πράγματα της ζωής. Ώσπου μια μέρα συμβαίνει κάτι αναπάντεχο: Ένας Γκρίζος κύριος από τη Χρονοτράπεζα προτείνει την εξοικονόμηση χρόνου και όλα αλλάζουν και τρέχουν .
Θα καταφέρει η Μόμο να φέρει πίσω το χαμένο χρόνο στους ανθρώπους?

Συντελεστές:
Διασκευή-Σκηνοθεσία: Ρουμπίνη Μοσχοχωρίτη
Μουσική: Γιώργος Δίπλας
Σκηνικά- Κοστούμια: Θάλεια Ιστικοπούλου
Χορογραφία: Κάλλια Θεοδοσιάδη
Φωτισμοί: Παναγιώτης Λαμπής
Στίχοι τραγουδιών:Παναγιώτα Κοντογεωργοπούλου
Ειδικές κατασκευές:Βασιλική Κασπίρη
α βοηθός σκηνοθέτη: Χρύσα Παπαδημητρίου
β βοηθός σκηνοθέτη: Σοφία Καρασούλου

Παίζουν οι ηθοποιοί:
Νάντια Ανθοπούλου , Ηλίας Γιαννάκης, Έφη Κεραμίδα, Γιάννης Κοτσαρίνης, Γιώργος Μάρκου, Πέτρα Μαυρίδη, Κωνσταντίνος Μητρόπουλος , Ιωάννα Στεφανάτου, Γιώργος Τσάμης.
Παίζει πιάνο ο Γιώργος Δίπλας.

Η Μόμο έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 25 γλώσσες και παίζεται με μεγάλη επιτυχία σε όλο τον κόσμο.
Τιμές εισιτηρίων :5 ευρώ για τα παιδιά
7 ευρώ για τους μεγάλους.
Παραστάσεις: Καθημερινά για τα σχολεία της πόλης

Κάθε Κυριακή στις 11:00, για το κοινό.