http://aaxou.blogspot.gr

http://aaxou.blogspot.gr-ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ...ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΛ. ΧΟΥΛΙΑΡΑ...Μέσα σε ένα σύγχρονο και συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον ο δάσκαλος σήμερα καλείται να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις και προκλήσεις της εποχής. Μέσα σ΄αυτές είναι και ο νέος ψηφιακός κόσμος που μας αγκαλιάζει όλους . Στο καινούριο αυτό περιβάλλον θέλοντας να ανταποκριθώ στις νέες προοπτικές που ανοίγει η τεχνολογία, επιχειρώ μέσα από τον ιστότοπο αυτό να προβάλλω τη δική μου ταυτότητα, να δώσω το δικό μου στίγμα πιστεύοντας πως οι φωνές μας , οι φωνές των παιδιών μας είναι αυτές που μπορούν να υποσχεθούν έναν καλύτερο και γεμάτο αισιοδοξία κόσμο. Με τιμή ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛ. ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ..ΔΑΣΚΑΛΟΣ ...Η παιδεία είναι πανηγύρι της ψυχής, γιατί σ' αυτήν υπάρχουν πολλά θεάματα και ακούσματα της ψυχής...Σωκράτης...Αθηναίος φιλόσοφος.. .

ΠΡΟΣΦΑΤΑ...1

ΠΡΟΣΦΑΤΑ...2

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016

«Η τελευταία Μαύρη γάτα»

Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, υλοποιήθηκε οι θεατρική παράσταση του 2ου ΔΣ Ναυπάκτου τάξη Ε’ «Η τελευταία Μαύρη γάτα» του Τριβιζά Ευγένιου. Οι μικροί μαθητές έστειλαν πολλαπλά μηνύματα σχετικά με την ανθρώπινη συμπεριφορά. Οι παρευρισκόμενοι γονείς, εκπαιδευτικοί και μικροί θεατές κάθε ηλικίας, χειροκρότησαν τη προσπάθεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών τους.
Συγχαρητήρια αξίζουν στους εκπαιδευτικούς: του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου κα Πράππα Ζωή και κο Σουλτανίδη Γιώργο, δασκάλων της Ε1'& Ε2’ τάξης, στη θεατρολόγο του σχολείου κα Γιαλούρη Φωτεινή, καθώς και στους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς του σχολείου για την σημαντική προσπάθεια που κατέβαλαν εμψυχώνοντας τους μικρούς μαθητές.