http://aaxou.blogspot.gr

http://aaxou.blogspot.gr-ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ...ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΛ. ΧΟΥΛΙΑΡΑ...Μέσα σε ένα σύγχρονο και συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον ο δάσκαλος σήμερα καλείται να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις και προκλήσεις της εποχής. Μέσα σ΄αυτές είναι και ο νέος ψηφιακός κόσμος που μας αγκαλιάζει όλους . Στο καινούριο αυτό περιβάλλον θέλοντας να ανταποκριθώ στις νέες προοπτικές που ανοίγει η τεχνολογία, επιχειρώ μέσα από τον ιστότοπο αυτό να προβάλλω τη δική μου ταυτότητα, να δώσω το δικό μου στίγμα πιστεύοντας πως οι φωνές μας , οι φωνές των παιδιών μας είναι αυτές που μπορούν να υποσχεθούν έναν καλύτερο και γεμάτο αισιοδοξία κόσμο. Με τιμή ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛ. ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ..ΔΑΣΚΑΛΟΣ ...Η παιδεία είναι πανηγύρι της ψυχής, γιατί σ' αυτήν υπάρχουν πολλά θεάματα και ακούσματα της ψυχής...Σωκράτης...Αθηναίος φιλόσοφος.. .

ΠΡΟΣΦΑΤΑ...1

ΠΡΟΣΦΑΤΑ...2

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

Η 26η Νοεμβρίου ανακηρύχτηκε Παγκόσμια Ημέρα Ελιάς και Ελαιόλαδου


Σειρά από ενημερωτικές εκδηλώσεις πρόκειται να οργανωθούν σε όλες τις ελαιοπαραγωγικές χώρες μετά από πρόσκληση του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιολάδου (IOC), το οποίο ανακήρυξε την 26 Νοεμβρίου ως «Παγκόσμια Ημέρα Ελιάς και Ελαιόλαδου» και κάλεσε τα κράτη μέλη του, μεταξύ των οποίων και την Ελλάδα, να προχωρήσουν σε εκδηλώσεις πανηγυρικού-ενημερωτικού χαρακτήρα κατά το διάστημα 23-30 Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με την πρόσκληση του ΔΣΕ οι εκδηλώσεις μπορούν να περιλαμβάνουν δράσεις που θα αναδεικνύουν την υγιεινή, ιστορική και οικονομική σημασία της ελιάς και του ελαιολάδου.