http://aaxou.blogspot.gr

http://aaxou.blogspot.gr-ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ...ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΛ. ΧΟΥΛΙΑΡΑ...Μέσα σε ένα σύγχρονο και συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον ο δάσκαλος σήμερα καλείται να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις και προκλήσεις της εποχής. Μέσα σ΄αυτές είναι και ο νέος ψηφιακός κόσμος που μας αγκαλιάζει όλους . Στο καινούριο αυτό περιβάλλον θέλοντας να ανταποκριθώ στις νέες προοπτικές που ανοίγει η τεχνολογία, επιχειρώ μέσα από τον ιστότοπο αυτό να προβάλλω τη δική μου ταυτότητα, να δώσω το δικό μου στίγμα πιστεύοντας πως οι φωνές μας , οι φωνές των παιδιών μας είναι αυτές που μπορούν να υποσχεθούν έναν καλύτερο και γεμάτο αισιοδοξία κόσμο. Με τιμή ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛ. ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ..ΔΑΣΚΑΛΟΣ ...Η παιδεία είναι πανηγύρι της ψυχής, γιατί σ' αυτήν υπάρχουν πολλά θεάματα και ακούσματα της ψυχής...Σωκράτης...Αθηναίος φιλόσοφος.. .

ΠΡΟΣΦΑΤΑ...1

ΠΡΟΣΦΑΤΑ...2

Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018

Πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης!


Σε μια πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προχώρησαν μαθητές και οι δάσκαλοι
του τρίτου  δημοτικού σχολείου Ναυπάκτου .
Με την συλλογή καπακιών από μπουκάλια κατάφεραν να αποκτήσουν ένα αναπηρικό αμαξίδιο το οποίο και έδωσαν στο κοινωνικό ιατρείο – φαρμακείο Ναυπακτίας.
 Η παράδοση του αμαξιδίου έγινε σήμερα το πρωί στο τρίτο δημοτικό σχολείο Ναυπάκτου όπου λίγο νωρίτερα πραγματοποιήθηκαν και αγώνες μπάσκετ μεταξύ των μαθητών.
Στην όμορφη εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Ναυπακτίας κ. Σιαμαντάς,  η πρόεδρος του κοινωνικού ιατρείου – φαρμακείου κ.Σταυροπούλου καθώς  μαθητές και οι δάσκαλοι του σχολείου.