http://aaxou.blogspot.gr

http://aaxou.blogspot.gr-ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ...ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΛ. ΧΟΥΛΙΑΡΑ...Μέσα σε ένα σύγχρονο και συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον ο δάσκαλος σήμερα καλείται να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις και προκλήσεις της εποχής. Μέσα σ΄αυτές είναι και ο νέος ψηφιακός κόσμος που μας αγκαλιάζει όλους . Στο καινούριο αυτό περιβάλλον θέλοντας να ανταποκριθώ στις νέες προοπτικές που ανοίγει η τεχνολογία, επιχειρώ μέσα από τον ιστότοπο αυτό να προβάλλω τη δική μου ταυτότητα, να δώσω το δικό μου στίγμα πιστεύοντας πως οι φωνές μας , οι φωνές των παιδιών μας είναι αυτές που μπορούν να υποσχεθούν έναν καλύτερο και γεμάτο αισιοδοξία κόσμο. Με τιμή ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛ. ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ..ΔΑΣΚΑΛΟΣ ...Η παιδεία είναι πανηγύρι της ψυχής, γιατί σ' αυτήν υπάρχουν πολλά θεάματα και ακούσματα της ψυχής...Σωκράτης...Αθηναίος φιλόσοφος.. .

ΠΡΟΣΦΑΤΑ...1

ΠΡΟΣΦΑΤΑ...2

Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!!!!!

Αγαπητά παιδιά και γονείς!
Άλλη μια σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της.
 Μια χρονιά που αφήνει πίσω της πολλές γλυκές αναμνήσεις και οι μαθητές φεύγουν εφοδιασμένοι με επιπλέον γνώσεις και εμπειρίες,
Δεν ξεχνάμε και τα εκτάκια μας, που μας αφήνουν και πετάνε για νέους εκπαιδευτικούς ορίζοντες! Τους ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Πρόοδο και Καλή Τύχη σε αυτήν την νέα σημαντική περίοδο της ζωής τους!
Ευχόμαστε σε όλους σας, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς
         Καλή Ξεκούραση
                                           και
                                                        ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ