http://aaxou.blogspot.gr

http://aaxou.blogspot.gr-ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ...ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΛ. ΧΟΥΛΙΑΡΑ...Μέσα σε ένα σύγχρονο και συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον ο δάσκαλος σήμερα καλείται να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις και προκλήσεις της εποχής. Μέσα σ΄αυτές είναι και ο νέος ψηφιακός κόσμος που μας αγκαλιάζει όλους . Στο καινούριο αυτό περιβάλλον θέλοντας να ανταποκριθώ στις νέες προοπτικές που ανοίγει η τεχνολογία, επιχειρώ μέσα από τον ιστότοπο αυτό να προβάλλω τη δική μου ταυτότητα, να δώσω το δικό μου στίγμα πιστεύοντας πως οι φωνές μας , οι φωνές των παιδιών μας είναι αυτές που μπορούν να υποσχεθούν έναν καλύτερο και γεμάτο αισιοδοξία κόσμο. Με τιμή ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛ. ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ..ΔΑΣΚΑΛΟΣ ...Η παιδεία είναι πανηγύρι της ψυχής, γιατί σ' αυτήν υπάρχουν πολλά θεάματα και ακούσματα της ψυχής...Σωκράτης...Αθηναίος φιλόσοφος.. .

ΠΡΟΣΦΑΤΑ...1

ΠΡΟΣΦΑΤΑ...2

Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΕΚΤΑΚΤΟ !!!

Όταν ο Αγιος Βασίλης με το έλκηθρό του πέρασε πάνω από την Ακρόπολη!
Το έλκηθρο του Santa Claus πέταξε πάνω από την Ακρόπολη, την Αρχαία Αγορά και όλη την πόλη της Αθήνας!

Το έλκηθρο του Αγιου Βασίλη με τους οκτώ ταράνδους και τον Ρούντολφ τον κοκκινομύτη, εθεάθη, σύμφωνα με την αμερικανική υπηρεσία NORAD, πάνω από τους ουρανούς της Αθήνας κατά την διάρκεια του ταξιδιού του σε όλον τον κόσμο για να παραδώσει τα δώρα.
Η υπηρεσία δημοσίευσε μάλιστα και βίντεο με το έλκηθρο να πετάει πάνω από την Ακρόπολη, την Αρχαία Αγορά και όλη την πόλη της Αθήνας!