http://aaxou.blogspot.gr

http://aaxou.blogspot.gr-ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ...ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΛ. ΧΟΥΛΙΑΡΑ...Μέσα σε ένα σύγχρονο και συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον ο δάσκαλος σήμερα καλείται να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις και προκλήσεις της εποχής. Μέσα σ΄αυτές είναι και ο νέος ψηφιακός κόσμος που μας αγκαλιάζει όλους . Στο καινούριο αυτό περιβάλλον θέλοντας να ανταποκριθώ στις νέες προοπτικές που ανοίγει η τεχνολογία, επιχειρώ μέσα από τον ιστότοπο αυτό να προβάλλω τη δική μου ταυτότητα, να δώσω το δικό μου στίγμα πιστεύοντας πως οι φωνές μας , οι φωνές των παιδιών μας είναι αυτές που μπορούν να υποσχεθούν έναν καλύτερο και γεμάτο αισιοδοξία κόσμο. Με τιμή ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛ. ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ..ΔΑΣΚΑΛΟΣ ...Η παιδεία είναι πανηγύρι της ψυχής, γιατί σ' αυτήν υπάρχουν πολλά θεάματα και ακούσματα της ψυχής...Σωκράτης...Αθηναίος φιλόσοφος.. .

ΠΡΟΣΦΑΤΑ...1

ΠΡΟΣΦΑΤΑ...2

Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2018

Τετάρτη 7/2/18-Τα σχολεία στα οποία θα απουσιάζουν οι εκπ/κοί προκειμένου να συμμετέχουν στην Ημερίδα, εκείνη την ημέρα δεν θα προσέλθουν οι μαθητές και θα παραμείνουν κλειστά.Ναύπακτος, Τετάρτη 7/2/18
Ημερίδες «Διδακτική των μαθημάτων, Οργάνωση και Διαχείριση της τάξης στο Δημοτικό Σχολείο»
Σχετ.: Η με αριθμ. Πρωτ. Φ13/ΚΠ/1278/2-02-2018 έγκριση της ΠΔΕ Δυτικής Ελλάδας
Στόχο των ημερίδων αποτελεί η ευαισθητοποίηση των εκπαιδευτικών και η ενημέρωσή τους για τον παιδαγωγικό αναπροσανατολισμό των μαθημάτων στην κατεύθυνση της διερευνητικής, βιωματικής και συνεργατικής μάθησης, σύμφωνα και με τα νέα Π.Σ. στο Δημοτικό Σχολείο και γενικότερα με σύγχρονους τρόπος οργάνωσης και διαχείρισης της τάξης και της μάθησης.  
Η παρουσία όλων των εκπαιδευτικών στην Ημερίδα είναι υποχρεωτική, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις . Στα σχολεία δε, στα οποία θα απουσιάζουν οι εκπ/κοί  προκειμένου να συμμετέχουν στην Ημερίδα, εκείνη την ημέρα δεν θα προσέλθουν οι μαθητές και θα παραμείνουν κλειστά.