http://aaxou.blogspot.gr

http://aaxou.blogspot.gr-ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ...ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΛ. ΧΟΥΛΙΑΡΑ...Μέσα σε ένα σύγχρονο και συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον ο δάσκαλος σήμερα καλείται να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις και προκλήσεις της εποχής. Μέσα σ΄αυτές είναι και ο νέος ψηφιακός κόσμος που μας αγκαλιάζει όλους . Στο καινούριο αυτό περιβάλλον θέλοντας να ανταποκριθώ στις νέες προοπτικές που ανοίγει η τεχνολογία, επιχειρώ μέσα από τον ιστότοπο αυτό να προβάλλω τη δική μου ταυτότητα, να δώσω το δικό μου στίγμα πιστεύοντας πως οι φωνές μας , οι φωνές των παιδιών μας είναι αυτές που μπορούν να υποσχεθούν έναν καλύτερο και γεμάτο αισιοδοξία κόσμο. Με τιμή ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛ. ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ..ΔΑΣΚΑΛΟΣ ...Η παιδεία είναι πανηγύρι της ψυχής, γιατί σ' αυτήν υπάρχουν πολλά θεάματα και ακούσματα της ψυχής...Σωκράτης...Αθηναίος φιλόσοφος.. .

ΠΡΟΣΦΑΤΑ...1

ΠΡΟΣΦΑΤΑ...2

Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018

«Μια Κυριακή στο δάσος»

Η Γ1 τάξη  του 2ο Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου με τη δασκάλα τους κ. Πράππα Ζωή  στα πλαίσια της Ευέλικτης ζώνης με θέμα « Περπατώ στο δάσος» θα παρουσιάσουν στο ΟΙΚΟΘΕΑΤΡΟ, το δρώμενο «Μια Κυριακή στο δάσος» του Θοδωρή Παπαϊωάννου στις 25 Φεβρουαρίου, στις 18:00.
     Στο δρώμενο οι μαθητές  υποδύονται ζώα της ελληνικής πανίδας  , που εκθέτουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτά και τα δέντρα  από την αλόγιστη επέμβαση του ανθρώπου στο περιβάλλον. Οι μαθητές θα προσπαθήσουν να μεταφέρουν τα δικά τους μηνύματα για σεβασμό στο περιβάλλον και το δικαίωμα ζωής κάθε  ζωντανού οργανισμού.