http://aaxou.blogspot.gr

http://aaxou.blogspot.gr-ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ...ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΛ. ΧΟΥΛΙΑΡΑ...Μέσα σε ένα σύγχρονο και συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον ο δάσκαλος σήμερα καλείται να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις και προκλήσεις της εποχής. Μέσα σ΄αυτές είναι και ο νέος ψηφιακός κόσμος που μας αγκαλιάζει όλους . Στο καινούριο αυτό περιβάλλον θέλοντας να ανταποκριθώ στις νέες προοπτικές που ανοίγει η τεχνολογία, επιχειρώ μέσα από τον ιστότοπο αυτό να προβάλλω τη δική μου ταυτότητα, να δώσω το δικό μου στίγμα πιστεύοντας πως οι φωνές μας , οι φωνές των παιδιών μας είναι αυτές που μπορούν να υποσχεθούν έναν καλύτερο και γεμάτο αισιοδοξία κόσμο. Με τιμή ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛ. ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ..ΔΑΣΚΑΛΟΣ ...Η παιδεία είναι πανηγύρι της ψυχής, γιατί σ' αυτήν υπάρχουν πολλά θεάματα και ακούσματα της ψυχής...Σωκράτης...Αθηναίος φιλόσοφος.. .

ΠΡΟΣΦΑΤΑ...1

ΠΡΟΣΦΑΤΑ...2

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Άγιοι Τόποι - Φωτογραφίες


Άγιοι Τόποι - Φωτογραφίες


Άγιοι Τόποι - Φωτογραφίες
Φωτογραφίες όλων των προκυνημάτων των Αγίων Τόπων
Ένας σύντομος προσκυνηματικός περίπατος στην Αγία Γη με την βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας... Για να θυμούνται και να παρηγορούνται όσοι τα είδαν από κοντά και να τα επιθυμούν όσοι δεν τα επισκέφθηκαν ακόμη... 
Ιερός Ναός της Αναστάσεως, φωτογραφίες
Ιερός Ναός της Αναστάσεως. Το προσκύνημα των προσκυνημάτων! Ο πιο ευλογημένος τόπος επάνω στην υδρόγειο και πραγματικά το κέντρο της γης.
Γεθσημανή - Φωτογραφίες
Γεθσημανή. Ο τόπος όπου βρίσκεται κτισμένο «της Θεοτόκου το άγιο τέμενος».
Φωτογραφίες απο τον Ιορδάνη Ποταμό
Διασχίζει κατά μήκος ολόκληρη την Παλαιστίνη και είναι ένα σημείο αναφοράς για τα διάφορα θεία γεγονότα που έλαβαν χώρα γύρω από αυτόν.
Μεγίστη Λαύρα του Αγίου Σάββα - Φωτογραφίες
Φωτογραφίες της Ιεράς και Μεγίστης Λαύρας του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου.
Φωτογραφίες από τήν Ιερά Μονή Χοζεβά
Ιερά Μονή Χοζεβά. Ένα από τα αρχαιότερα μοναστήρια της αγίας Γής, κτισμένο πλησίον της διαδρομής Ιεριχούς- Ιεροσολύμων.
Θεοβάδιστον όρος Σινά - Ιερά Μονή Αγίας Αικατερίνης
Όρος Σινά. Σημείο αναφοράς στο ίδιο βουνό αποτελεί η Ιερά Μονή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης με την μοναδική βιβλιοθήκη...
Σαραντάριο Όρος - Φωτογραφίες
Κοντά στην Ιεριχώ, επάνω σ' ένα πετρώδες βουνό είναι κτισμένη η Ι. Μονή του Σαρανταρίου Όρους.
Φωτογραφίες από τα Διάφορα προσκυνήματα των Αγίων Τόπων
Οι Άγιοι τόποι αγιάστηκαν και από την ζωή και παρουσία πολλών ανθρώπων του Θεού.
Δυτική όχθη
Πολλοί γνωρίζουν μόνον την αρμοδιότητα του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων για την διαφύλαξη και λειτουργία των Παναγίων Προσκυνημάτων...
Σχολεία των Αγίων Τόπων
Η Α.Θ.Μ. ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος ο Γ΄από της αναρρήσεώς του στον θρόνο έθεσε την διακονία του Πατριαρχείου στον τομέα της Εκπαίδευσης σε πρωτεύουσα θέση..
Φωτογραφίες Πατριαρχείου Ιεροσολύμων
Από αυτής της θέσεως ο επισκέπτης της ιστοσελίδος μας μπορεί να περιηγηθεί στους χώρους του Πατριαρχείου της Αγίας Πόλεως των Ιεροσολύμων.
Ακολουθίες στους Αγίους Τόπους
Φωτογραφίες. Στην Αγία Γη ο ευλαβής Χριστιανός αισθάνεται διαρκώς πως βρίσκεται μέσα σε μια απέραντη εκκλησία που περιλαμβάνει όλους τους Αγίους Τόπους
Φωτογραφίες από τη Βηθλεέμ
Φωτογραφίες από τον Ναό της Γεννήσεως. Σε μικρή απόσταση από την Αγία Πόλη βρίσκεται μια μικρή κωμόπολη γνωστή από την αρχαιότητα ως Βηθλεέμ.