http://aaxou.blogspot.gr

http://aaxou.blogspot.gr-ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ...ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΛ. ΧΟΥΛΙΑΡΑ...Μέσα σε ένα σύγχρονο και συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον ο δάσκαλος σήμερα καλείται να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις και προκλήσεις της εποχής. Μέσα σ΄αυτές είναι και ο νέος ψηφιακός κόσμος που μας αγκαλιάζει όλους . Στο καινούριο αυτό περιβάλλον θέλοντας να ανταποκριθώ στις νέες προοπτικές που ανοίγει η τεχνολογία, επιχειρώ μέσα από τον ιστότοπο αυτό να προβάλλω τη δική μου ταυτότητα, να δώσω το δικό μου στίγμα πιστεύοντας πως οι φωνές μας , οι φωνές των παιδιών μας είναι αυτές που μπορούν να υποσχεθούν έναν καλύτερο και γεμάτο αισιοδοξία κόσμο. Με τιμή ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛ. ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ..ΔΑΣΚΑΛΟΣ ...Η παιδεία είναι πανηγύρι της ψυχής, γιατί σ' αυτήν υπάρχουν πολλά θεάματα και ακούσματα της ψυχής...Σωκράτης...Αθηναίος φιλόσοφος.. .

ΠΡΟΣΦΑΤΑ...1

ΠΡΟΣΦΑΤΑ...2

Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018

Γεωγραφία Ε2΄- 2.14. ΄΄Οι πεδιάδες της Ελλάδας΄΄- 2.15. Η ζωή στα βουνά και στις πεδιάδες
Το διαδραστικό βιβλίο:
Δημιουργός: Γρηγόρης Ζερβός  http://eclass31.weebly.com/Δημιουργός: Γιάννης Σουδίας http://anoixtosxoleio.weebly.com/Πολυχάρτης Ελλάδας:


Δημιουργός: Θεόδωρος Αρβανιτίδης http://atheo.gr/Δημιουργός: Θεόδωρος Αρβανιτίδης http://atheo.gr/
Βίντεο:


Δημιουργός: Γιάννης Σουδίαςhttp://anoixtosxoleio.weebly.com/

Κεφάλαιο 14ο Οι πεδιάδες της Ελλάδας
View more presentations or Upload your own.Δημιουργός: Πέτρος Σαμούχος http://samouchos.weebly.com/Βίντεο:Παρουσιάσεις:η ζωή στα βουνά και τις πεδιάδες from atavar

Δημιουργός: Πέτρος Σαμούχος http://samouchos.weebly.com/