http://aaxou.blogspot.gr

http://aaxou.blogspot.gr-ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ...ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΛ. ΧΟΥΛΙΑΡΑ...Μέσα σε ένα σύγχρονο και συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον ο δάσκαλος σήμερα καλείται να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις και προκλήσεις της εποχής. Μέσα σ΄αυτές είναι και ο νέος ψηφιακός κόσμος που μας αγκαλιάζει όλους . Στο καινούριο αυτό περιβάλλον θέλοντας να ανταποκριθώ στις νέες προοπτικές που ανοίγει η τεχνολογία, επιχειρώ μέσα από τον ιστότοπο αυτό να προβάλλω τη δική μου ταυτότητα, να δώσω το δικό μου στίγμα πιστεύοντας πως οι φωνές μας , οι φωνές των παιδιών μας είναι αυτές που μπορούν να υποσχεθούν έναν καλύτερο και γεμάτο αισιοδοξία κόσμο. Με τιμή ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛ. ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ..ΔΑΣΚΑΛΟΣ ...Η παιδεία είναι πανηγύρι της ψυχής, γιατί σ' αυτήν υπάρχουν πολλά θεάματα και ακούσματα της ψυχής...Σωκράτης...Αθηναίος φιλόσοφος.. .

ΠΡΟΣΦΑΤΑ...1

ΠΡΟΣΦΑΤΑ...2

Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

ΕΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης Μαρτίου 1821

Την επιμέλεια της γιορτής είχαν οι δασκάλες της ΣΤ΄τάξης:

Δασκαλοπούλου Σοφία & Ανδριανοπούλου Ράνια
Μουσική επιμέλεια: Τσιρώνη Καίτη
Επιμέλεια χορογραφίας: Βελής Γαβριήλ & Τούφας Στέφανος
Εικαστική επιμέλεια: Ξανθόπουλος Δ.
Ενδυματολογική επιμέλεια: Ζωργιός Νίκος
Στολισμός αίθουσας: Τσαγγανού Παναγιώτα
Ευχαριστούμε πολύ τις συναδέλφους
Τσώλου Β. & Θαλασσινού Κ., που βοήθησαν στα παρασκήνια, και την κ. Ρήγα Κ. & κ. Γκάτση Μ. για την βοήθειά τους.
Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τη θεολόγο & πρώην λυκειάρχη, κ. Λαγού Γεωργία, τους φοιτητές, κ. Κοτίνη Σπύρ , κ. Αναστασόπουλο Γιάννη & κ. Θεοδωράκου 

Μάρα για την εθελοντική τους βοήθεια, καθώς και την κ. Τσιώτα – Φούντζουλα Σοφία για την προσφορά της στολής αγγέλου στο σχολείο μας.

Τέλος, ευχαριστούμε τον Διευθυντή του σχολείου μας, κ.Φούντα Νίκο, και την Υποδιευθύντρια, κ. Πολυδώρου Βασιλική, για τη στήριξη και την συμπαράσταση, κι όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.