http://aaxou.blogspot.gr

http://aaxou.blogspot.gr-ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ...ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΛ. ΧΟΥΛΙΑΡΑ...Μέσα σε ένα σύγχρονο και συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον ο δάσκαλος σήμερα καλείται να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις και προκλήσεις της εποχής. Μέσα σ΄αυτές είναι και ο νέος ψηφιακός κόσμος που μας αγκαλιάζει όλους . Στο καινούριο αυτό περιβάλλον θέλοντας να ανταποκριθώ στις νέες προοπτικές που ανοίγει η τεχνολογία, επιχειρώ μέσα από τον ιστότοπο αυτό να προβάλλω τη δική μου ταυτότητα, να δώσω το δικό μου στίγμα πιστεύοντας πως οι φωνές μας , οι φωνές των παιδιών μας είναι αυτές που μπορούν να υποσχεθούν έναν καλύτερο και γεμάτο αισιοδοξία κόσμο. Με τιμή ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛ. ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ..ΔΑΣΚΑΛΟΣ ...Η παιδεία είναι πανηγύρι της ψυχής, γιατί σ' αυτήν υπάρχουν πολλά θεάματα και ακούσματα της ψυχής...Σωκράτης...Αθηναίος φιλόσοφος.. .

ΠΡΟΣΦΑΤΑ...1

ΠΡΟΣΦΑΤΑ...2

Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2015

Πάτρα: Τα F-16 έκλεψαν την παράσταση στην παρέλαση-Ελληνική σημαία στο ψηλότερο σημείο της γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου

Πάτρα: Τα F-16 έκλεψαν την παράσταση στην παρέλαση

πηγη http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/323272

Μία μεγάλων διαστάσεων ελληνική σημαία υψώθηκε στο ψηλότερο σημείο της γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου, με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

"Όσες φορές χτίσαμε γέφυρες μεταξύ μας είχαμε επαναστατικά αποτελέσματα", είναι το μήνυμα της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., της εταιρείας που κατασκεύασε και διαχειρίζεται τη μεγάλη καλωδιωτή γέφυρα του Κορινθιακού, και της οποίας το πλειψηφικό πακέτο ανήκει στη γαλλική κατασκευαστική Vinci.