http://aaxou.blogspot.gr

http://aaxou.blogspot.gr-ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ...ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΛ. ΧΟΥΛΙΑΡΑ...Μέσα σε ένα σύγχρονο και συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον ο δάσκαλος σήμερα καλείται να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις και προκλήσεις της εποχής. Μέσα σ΄αυτές είναι και ο νέος ψηφιακός κόσμος που μας αγκαλιάζει όλους . Στο καινούριο αυτό περιβάλλον θέλοντας να ανταποκριθώ στις νέες προοπτικές που ανοίγει η τεχνολογία, επιχειρώ μέσα από τον ιστότοπο αυτό να προβάλλω τη δική μου ταυτότητα, να δώσω το δικό μου στίγμα πιστεύοντας πως οι φωνές μας , οι φωνές των παιδιών μας είναι αυτές που μπορούν να υποσχεθούν έναν καλύτερο και γεμάτο αισιοδοξία κόσμο. Με τιμή ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛ. ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ..ΔΑΣΚΑΛΟΣ ...Η παιδεία είναι πανηγύρι της ψυχής, γιατί σ' αυτήν υπάρχουν πολλά θεάματα και ακούσματα της ψυχής...Σωκράτης...Αθηναίος φιλόσοφος.. .

ΠΡΟΣΦΑΤΑ...1

ΠΡΟΣΦΑΤΑ...2

Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014

ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ 2

ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16Γ ΑΠΟ ΤΑ 35 ΜΕ ΤΙΤΛΟ "Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ", ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ "ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ".
ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16Β ΑΠΟ ΤΑ 35 ΜΕ ΤΙΤΛΟ "Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ", ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ "ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ".ΚΑΙ ΠΙΟ  ΣΥΝΤΟΜΟ..."Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ", ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ "ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ".