http://aaxou.blogspot.gr

http://aaxou.blogspot.gr-ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ...ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΛ. ΧΟΥΛΙΑΡΑ...Μέσα σε ένα σύγχρονο και συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον ο δάσκαλος σήμερα καλείται να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις και προκλήσεις της εποχής. Μέσα σ΄αυτές είναι και ο νέος ψηφιακός κόσμος που μας αγκαλιάζει όλους . Στο καινούριο αυτό περιβάλλον θέλοντας να ανταποκριθώ στις νέες προοπτικές που ανοίγει η τεχνολογία, επιχειρώ μέσα από τον ιστότοπο αυτό να προβάλλω τη δική μου ταυτότητα, να δώσω το δικό μου στίγμα πιστεύοντας πως οι φωνές μας , οι φωνές των παιδιών μας είναι αυτές που μπορούν να υποσχεθούν έναν καλύτερο και γεμάτο αισιοδοξία κόσμο. Με τιμή ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛ. ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ..ΔΑΣΚΑΛΟΣ ...Η παιδεία είναι πανηγύρι της ψυχής, γιατί σ' αυτήν υπάρχουν πολλά θεάματα και ακούσματα της ψυχής...Σωκράτης...Αθηναίος φιλόσοφος.. .

ΠΡΟΣΦΑΤΑ...1

ΠΡΟΣΦΑΤΑ...2

Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016

187η Επέτειος Απελευθέρωσης Ναυπάκτου από τους Τούρκους

programma apeleftherosis in

H Απελευθέρωση της Ναυπάκτου (18 Απριλίου 1829) υπήρξε σημαντικό γεγονός στην εξέλιξη του απελευθερωτικού αγώνα καθώς συνέβαλλε καθοριστικά στην απελευθέρωση της Στερεάς Ελλάδας.

Ο Δήμος Ναυπακτίας σας προσκαλεί να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις για την επέτειο:

Τετάρτη 13 Απριλίου και ώρα 19:30 στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης Πατρών, ο φιλόλογος & Διευθυντής του 1ου Λυκείου Ναυπάκτου Πέτρος Πιτσιάκκας θα παρουσιάσει το«Αφιέρωμα στον Μπουρλοτιέρη Γιώργο Ανεμογιάννη-Παξινό», με συνοδεία λαούτου.

Πέμπτη 14 Απριλίου και ώρα 20:00 «Σουλιώτες οπλαρχηγοί στην Απελευθέρωση της Ναυπάκτου» στο κτίριο Ναυπακτία, από τον Γεν. Γραμματέα της Ε.ΝΑ.Μ Νίκος Τριψιάνο. Συνοδεύει με το λαούτο του ο Γιάννης Σίνης.

Σάββατο 16 Απριλίου και ώρα 20:00 «Ναυπακτίτες οπλαρχηγοί στον αγώνα του 1821». Θα μιλήσουν ο επίτιμος Πρόεδρος της Ε.ΝΑ.Μ Χαρ. Χαραλαμπόπουλος και η συγγραφέας Βάσω Τουμπάνου, στο Πνευματικό Κέντρο της Ι. Μητρόπολης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου. Ο Α. Σταθόπουλος (κλαρίνο) και ο Γ. Παναγιωτόπουλος (λαούτο) θα πλαισιώσουν την εκδήλωση.

Κυριακή 17 Απριλίου,

Πομπή μαθητών, σχολών χορού και συλλόγων με παραδοσιακές φορεσιές από την Πλατεία Φαρμάκη ως τον ναό του Αγ. Δημητρίου με τη συνοδεία της Παπαχαραλαμπείου Δημοτικής Φιλαρμονικής,

ώρα 10:00 Δοξολογία στον Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου.

ώρα 10:30 Μαθητικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών από Γυμνάσια και Λύκεια ολόκληρης της Αιτ/νίας, στην Παπαχαραλάμπειο Αίθουσα Ναυπάκτου και

2ος Ημιμαραθώνιος «Lepanto Run 2016».

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΠΤΗΣ