http://aaxou.blogspot.gr

http://aaxou.blogspot.gr-ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ...ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΛ. ΧΟΥΛΙΑΡΑ...Μέσα σε ένα σύγχρονο και συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον ο δάσκαλος σήμερα καλείται να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις και προκλήσεις της εποχής. Μέσα σ΄αυτές είναι και ο νέος ψηφιακός κόσμος που μας αγκαλιάζει όλους . Στο καινούριο αυτό περιβάλλον θέλοντας να ανταποκριθώ στις νέες προοπτικές που ανοίγει η τεχνολογία, επιχειρώ μέσα από τον ιστότοπο αυτό να προβάλλω τη δική μου ταυτότητα, να δώσω το δικό μου στίγμα πιστεύοντας πως οι φωνές μας , οι φωνές των παιδιών μας είναι αυτές που μπορούν να υποσχεθούν έναν καλύτερο και γεμάτο αισιοδοξία κόσμο. Με τιμή ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛ. ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ..ΔΑΣΚΑΛΟΣ ...Η παιδεία είναι πανηγύρι της ψυχής, γιατί σ' αυτήν υπάρχουν πολλά θεάματα και ακούσματα της ψυχής...Σωκράτης...Αθηναίος φιλόσοφος.. .

ΠΡΟΣΦΑΤΑ...1

ΠΡΟΣΦΑΤΑ...2

Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016

Το myschool είναι ιδιωτικό και το υπουργείο δεν έχει τη δυνατότητα ελέγχου των σχολικών δεδομένων του

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!!
ΑΦΟΥ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΝ ......

“Προχθές καταφέραμε με τα χίλια ζόρια το myschool να το συνδέσουμε με το δημοτολόγιο. Γιατί το  myschool είναι ιδιωτικό και το υπουργείο δεν έχει τη δυνατότητα ελέγχου των σχολικών δεδομένων του. Και πως θα κάνει το μάζεμα με τις ώρες”.

Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον Αν. υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χρ. Βερναρδάκη προς   τους εκπαιδευτικούς   στην ημερίδα για την «Διοίκηση & Επιλογή Στελεχών στην Εκπαίδευση” .
ΠΗΓΗ  http://www.esos.gr/arthra/43406/myschool-einai-idiotiko-kai-ypoyrgeio-den-ehei-ti-dynatotita-eleghoy-ton-sholikon